FOTOFEST MED ATTITUNES

FOTOFEST MED ATTITUNES

På fredag fyrte Jolie Photography laus på den aldeles deilige doble dameduouen, eller kvinne kvartetten, Attitunes.  Det var ytterst tilfeldig, og i forbindelse med at den aller første fotofesten i Brocante og Silkesalongen som ligger i Kirkegata 17, innerst i Kollektivet, gikk av stabelen, at disse fire svingte innom i forbi farten.

Det er stadig noe på gang og jeg elsker å sette igang prosjekter og happenings slik at det er noe gøy å holde på med hele tiden.

Så i forrige uke fant jeg ut at en fotofest på fredager er jo et morsomt og godt tilbud for folk som kunne tenke seg et nytt profilbilde tatt av en profesjonell fotograf med lang erfaring. Grunnen til at det ble fredag var mest fordi jeg har en greie med ord og stavelser, så da klinger det best med Fredag og Foto og siden fredag er begynnelse på helg så passer det også med en fest. Så da ble det Fredag betyr Fotofest i Silkesalongen med Jolie Photography.

Det ble en litt travlere ettermiddag en først forestilt. Det var to stykker som hadde meldt seg på arrangementet og det var 23 som var intressert. Så da regnet jeg med at ingen ville komme. Det var jo også langhelg med himmelsprett dagen før. Men har man sagt det er drop in og fotofest, ja da må man være der og ta i mot om det kommer noen.

Og det gjorde det. Ikke mindre enn fire fine, flotte, fantastisk fabuløse, frøkner ferdig frisert og pynta til fest…. og plutselig også fotofest.

Så da var det bare å sette fingeren på utløseren og fyre laus. For en fest det ble. Det ble FOTOFEST MED ATTITUNES.

I all ståheien må tante Brocante.no forlate oss og tar farvell og låser som vanlig døren og kjører til Hånes.

Fotofesten med Attitunes må rundes av for de har nemlig et show å rekke kl. 19 på Scandic Bystranda. De samler sakene sine og jeg låser de ut for å finne ut at Brocante Mette har låst oss inne utenifra…..

….men sammen med feststemte jenter som har den helt riktige attitunsen, så blir jo hele dramaet bare veldig festlig. Idet vi kl.18:50 har begynt å se oss om etter soveplasser og er mer eller mindre  innstilt på å tilbringe natten her fordi ingen tar telefonen, så svarer endelig Mette. Hun har akkurat kommet hjem på Hånes. Jeg er litt usikker på om det finnes en snarvei fra Hånes til sentrum vi andre ikke vet om, men hun var der på kun kort tid og fikk låst oss ut og vi fikk loset jentene videre på fest. Og de rakk det akkurat.

Her er en link til dramaet og profilbilder av damer med attitude på  FOTOFEST MED ATTITUNES.

Attitunes har forestilling på kilden den 3. August 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *